Thursday, May 8, 2014

"Why are you not choking?"
"We're not in the mood."
Goddagens, goddagens, hur står det till? Bra, bra... jo tack, jag mår bra. Jag har bara två saker kvar i skolan (en uppsats och nationella i matte 3b) och sedan är jag... FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~!!! Åh, vad skönt det är. Det är mindre än en månad tills jag tar studenten, vilket är helt underbart och samtidigt lite ledsamt... men FRIIIIHEEEEEET! 

Nåväl, jag har en liten fråga... hur känner ni för uppföljare? Jag har funderat på det här innan, när det gäller att just recensera uppföljare i en serie... ska jag göra det eller inte? Jag känner lite grand att jag vill inte spoila serierna för människor, och om jag lägger upp en recension ändå så kommer ingen vilja läsa den just av rädsla för att jag ska göra bort mig och komma med massiva spoilers... THEON'S A WOMAN! 

Vad tycker ni? Är ni intresserade av att jag ska recensera uppföljare som, t.ex. Fablehaven? Jag känner lite grand att jag måste hålla mig från att diskutera större event i mina recensioner, som kan vara viktiga för min bedömning och resonemang bakom det. Jag vill kunna motivera min åsikt, därför kan diskussioner med folk som även de läser samma serie vara intressanta, men eftersom jag är en oerhört anti-social varelse så... går inte riktigt det alltid, hehe. 

Just nu har jag läst ut bok 3 och 4 i Fablehaven-serien, men jag vet inte om jag vill recensera dem... just p.g.a. ovanstående anledningar. Därför ställer jag er frågan, vill ni se recensioner av dessa två böcker? Ni som inte vill har alltid valet att inte läsa dem, men om det finns folk som faktiskt VILL läsa vad jag tycker om dem så... ja, jag vill ge er den möjligheten att välja. Jag vet själv att jag inte läser recensioner på andra bloggar som kan innehålla spoilers för seriens framtid. 

50289125217282

Jag lämnar en liten poll till er (tydligen kan man göra det på blogspot numera, där ser man), så får ni helt enkelt ge er åsikt i kommentarerna (haha, som om det kommer hända) eller rösta. Er önskan är min lag... eller något sådant. Men vänj er inte vid den makten! Det är fortfarande jag som bestämmer häromkring *försöker se respektingivande ut*

No comments:

Post a Comment

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D