Monday, November 11, 2013

Setting up my gaming gear

Annyeonghaseyo, mothafuckahs
(det betyder "hej" på koreanska)

Jag insåg här idag att det är två veckor sedan mitt senaste inlägg, så åter igen kanske ni sitter där och uppdaterar Bloglovin 300 gånger/minuten i längtan efter att jag ska mobba er med min underbara sarkasm eller läsa uppföljaren till Fifty Shades of Grey (det sistnämnda kommer aldrig hända). Men eftersom det är två veckor sedan höstlovet, Läs-A-Lot-Höstlov och mitt senaste inlägg... Så känns det inte mer än rätt att uppdatera er.

Höstlovet: Ja, höstlovet var väldigt efterlängtat och mysigt. Jag deltog lite halvhjärtat i Läs-A-Lot-et som Lucy och Moa anordnade (supergött engagemang, sötisar!), speciellt under första halvan av veckan. Jag läste ut Insomnia helgen innan lovet, och publicerade en recension för exakt två veckor sedan, och sedan läste jag ut Flesh & Bone, vilken jag inte har recenserat ännu... jag känner inte för att göra det, även om den vara superb! Jag påbörjade även uppföljaren, och sista delen i Benny Imura-serien, Fire & Ash vilken jag fortfarande har ungefär halva kvar av (anledning kommer).

På onsdagen var jag i Göteborg på Halestorm-konsert och det var AMAZINGHOLYFUCKAWESOME JAG DOG. Jag fick en signerad trumpinne av bassisten, Josh, som Arejay och Lzzy hade sönder under konserten (is beautiful and smells like cow). Den blev ett vackert tillskott till min bokhyllas många prydnader. Efter detta så blev jag lite sjuk, missade en planerad filmkväll med mina kära vänner och resten har jag glömt av.
Läsningen: Jag läser som sagt Fire & Ash, främst, just nu... Dock har läsningen inte riktigt gått särskilt bra. Jag tittade färdigt på Avatar: The Last Airbender (tv-serien ffs), då jag missade några avsnitt (och säsongsfinalen av sista säsongen) när den gick på teve för en herrans massa år sedan... Så jag har tittat om på den, och den var lika amazing som jag mindes den (jag identifierar mig själv med Sokka så oerhört mycket, ibland undrar jag om vi är samma person o___o).

Jobbet: Jajamän, ni hörde rätt, jobbet. Jag har börjat jobba som flexpoolare (typ vikarie) på Volvo Personvagnar i Gbg, och går just nu som lärling med en tjej som heter Lily, på den banan som jag kommer jobba på när jag kan allt utantill. Det är oerhört mycket att komma ihåg, t.ex. vilken ordning man ska montera vilka grejer, men jag är glad att det är en av de lättare banorna som jag får jobba på... phew :3 Men, ja, så det tar upp lite tid. Jag jobbar tre dagar i veckan just nu, kvällskift så jag är hemma vid 1 AM tyvärr.. Därför är det gött att jag börjar sent i skolan dagarna efter jag jobbar :3 Men, ja, det gör jag... Det är ännu en anledning till att det inte blir så mycket läst just nu.

Skolan: Usch, kan vi byta samtalsämne? Blah, blah, uppsats till imorgon, blah blah, min lärare är dum i huvudet, blah blah, gymnasiearbete (holy shit gymnasiearbete stress stress måste börja skriva stress)... Ja, något sådant.

Övrigt: Nu kommer vi till den sista anledningen, och senaste tillskottet i min lista, till att jag inte läser så mycket just nu... JAG HAR TAGIT HEM MITT PS2 (till mamma)! Så, ja, jag spelar Persona 4 hemma hos mamma (på veckorna alltså, inte helger) och det, hehe, tar upp lite (*host* ganska mycket) av min tid... Jag har spelat det hela dagen idag, eftersom jag var hemma från skolan... Hehe. Vadå, jag är inte besatt!

(från animen, men ändå)

Dålig bild på gaming setup. 
Två skärmar, två tangentbord, ett ps2, 1 mus och 1 scarf

Yosuke, a.k.a. soulmate (i ship my character with him),
 being a naughty boy

...young MAN? OK, u can be whatever u want, bro

Så, i helhet är detta vad som har hänt på sistone. Jag ska försöka bli klar med Fire & Ash till helgen, försöka skriva mycket på GA på onsdag och inte spela Persona 4 hela nätterna. Notera att jag sa försöka.

Tills vi hörs igen, ha det superbra och DET ÄR FAN INTE JUL ÄN, SÅ HÅLL KÄFTEN! :D

No comments:

Post a Comment

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D