Friday, October 25, 2013

Höstlovsläsning!

Hey-o
Here comes a danger up in this club
When we get started, man we ain't gonna stop
We gonna turn it up til it gets too hot
ÄNTLIGEN HÖSLOV!
Även om mitt höstlov kanske kommer bli ganska stressat...
MEN ÄNTLIGEN HÖSTLOV! 

Sist vi pratade om skola så hade jag skrivkramp och hatade livet i stort sett (iallafall skollivet). Jag var stressad, mådde dåligt av det, och hade panik över gymnasiearbete och lite annan skit... Det har lugnat ned sig lite just nu. Jag har varit ganska chill i flera veckor nu (därav mycket läsning), även om gymnasiearbetet och körkortsteorin alltid hänger över en som ett mörkt moln... MEN NU ÄR DET HÖSTLOV! Jag kommer visserligen plugga lite under lovet (tyvärr), men det är ändå skönt att inte behöva gå till skolan :)

Som sagt, mitt höstlov är ganska fullspäckat. Imorgon har jag högskoleprovet från kl. 8:30 till 16:00 (usch), på onsdag ska jag på konsert (HALESTORM YES YES YES), fredag riskettan och lördag dop. Så, lite stressad kanske det blir med psykologiuppgiften och körkortsteorin, men det får väl gå. Jag kanske ska jobba lite också... Usch, nej, nu tänker vi inte på sådan tråkigheter.

Men trots det fullspäckade schemat... Höstlov betyder LÄSNING (och playstation 2 asdfghjkl Persona 4)! Lucy och Moa har startat upp LÄS-A-LOT, som senast jag och Anna organiserade, under höstlovsveckan och även om jag inte kommer kunna läsa hur mycket som möjligt så kommer min läsning räknas som deltagande! :D TAGGA! 

Men, jag tänkte dela med mig av min höstlovsläsning... Som den ser ut just nu iallafall (jag ändrar mig ganska ofta :o). I år är faktiskt temat "skräck", eller iallafall något liknande. Jag har väldigt svårt att hitta skräckböcker, eftersom jag inte är lättskrämd (utom pop-ups D:), men temat är "skräck" vare sig jag blir rädd eller inte. Kanske borde kalla det Halloween-tema istället... Hmmm. 

Förresten, är det bara jag som ALDRIG har firat Halloween? Jaja, men ha ett underbart höstlov, allihopa! TAGGA LÄS-A-LOT! Det börjar på måndag! :D

Höstlovsläsning
12260608 13418329 13147460 7562764
Insomnia - J.R. Johansson...
...läser jag just nu och den är jättebra! Den är faktiskt lite skrämmande och väldigt mörk, men det är psykologisk skräck... Den enda sortens skräck som jag både älskar och hatar :D 

Good Omens - Neil Gaiman & Terry Pratchett...
...började jag på för ett tag sedan, så jag ska försöka avsluta den nu i veckan... Plus att den passar temat :3

Flesh & Bone - Jonathan Maberry...
...skriker ju halloween! Det är ZOMBIES, hur är det inte passande för höstlovstemat? Åååh, jag är så taggad på den här boken!

The Quantum Thief - Hannu Rajaniemi...
...är en bok som jag började på förra veckan, men som fick vänta när jag fick hem en ny last böcker. Den passar inte temat, men den är bra och jag borde läsa ut den, så den är med :)

Höstlovsmusik
Courtesy Call - Thousand Foot Krutch

Things That Make You Scream - Memory of a Melody

Living Dolls - ONE OK ROCK

Be the Light - Block B

1 comment:

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D