Thursday, September 12, 2013

Skrivkramp & Skrikande plånböcker

So wake me up when it's all over
Konichiwa motherfuckers, how are you doing, Sexy? Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, och min ursäkt idag är att jag är aningen sönderstressad över tredje året på gymnasiet och körkortsplugg så jag känner inte att jag har särskilt mycket tid att läsa. Just nu vill jag väldigt gärna läsa, men det känns som att om jag läser så slösar jag tid som jag kunde spenderat på att plugga istället... you feel me?

Förutom - eller kanske beroende på - stress och panik så har jag även skrivkramp vilket gör mig ännu mer stressad. Jag har skrivkramp som i att jag hatar allt jag skriver just nu, vilket gör det väldigt svårt för mig att skriva uppsatser när det är ju det jag har att göra i skolan (vilken tajming, yes?). Just nu har jag avslutat min svenskauppsats och mår lite bättre, men paniken ligger och lurar runt hörnet. Så om ni undrar varför jag sällan uppdaterar (ett stort om) så är detta orsaken: stress och skrivkramp.

Idag skrev jag (i stort sett) klart min svenskauppsats, som sagt, och nu tänker jag avsluta min engelska (som jag hatarhatarhatarhatar) så att jag kan få åtminstone lite ro... Speciellt när jag har varit så stygg som idag. Jag gick nämligen in på Akademibokhandeln efter skolan för att köpa en bok åt min kära mor... och gick därifrån med en bok till mamma och fyra böcker till mig. Jaaa. Det var inte planen. Jag hade tänkt beställa ett stort bokpaket i slutet av September, men det paketet får genast bli lite mindre. 

Till mitt försvar, dock, så köpte jag ganska korta böcker och jag tänker mig att jag kommer läsa ut en av dem ikväll... För idag tänker jag ta mig tid att läsa. Fan, ibland måste man njuta lite, körkortsteorin kan vänta till imorgon... :3

(ÅH GUD JAG HADE SOJA UNDER FINGRARNA EW) Eftersom jag köpte mer än en bok så tänker jag mig att det är dags för ett book haul. Så, ja, let'sa go!

The Time Keeper - Mitch Albom
The Hound of the Baskervilles - Arthur Conan Doyle 
(The Adventures of Sherlock Holmes)
The Wind-Up Bird Chronicle - Haruki Murakami
Azazeel - Youssef Ziedan
Mörk Ängel - Laini Taylor

Tack till Bazar Förlag för recensionsexemplaret av Mörk Ängel!

Jag har även blivit taggad av Cissi G och Ebba så de inläggen kommer förhoppningsvis upp inom kort, men kika gärna på deras inlägg innan :)

No comments:

Post a Comment

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D