Sunday, April 28, 2013

LOTR: Guys, we have a problem...

Fly, you fools...
Okej, så here's the deal: Jag och Anna har diskuterat det här lite... Och ja, LOTR-tävlingen som vi hade från januari och tänkt till mars, ja, den gick inte riktigt som väntat. Vi förväntade oss inte spektakel, jag menar, det var en tävling där man skulle svara på frågor i och med att man läste boken, med andra ord lite svårare än "kommentera för att vara med i en utlottning, skriv om tävlingen på Twitter/bloggen och följ min blogg". Så, ja, vi förväntade oss inte många tävlanden, men i och med att LOTR-läsningen blev så seg och svår för så många... ja, det blev inte mycket av en tävling överhuvudtaget.

Så, vi har beslutat, efter trehundra år, att ställa in tävlingen. Eftersom det fanns 18 frågor + bokstavsledtråd på min blogg, och endast fyra av de blev besvarade, och på Annas blogg ganska liknande... Ja, vi märkte att det inte var så många som hade lusten att köra hela LOTR i ett maraton under två månader. Det är en tuff trilogi, jag håller med, och förstår helt och hållet varför det inte var så kul efter ett tag att fortsätta läsa och delta. Därför är tyvärr tävlingen över, om det är någon därute som har undrat över vart resultatet tagit vägen i cirka en månad (eller så brydde sig ingen och jag är den enda som har haft ångest över det).

Och med dessa ord hoppas jag att ni har fått en tråkig förklaring av vad som hände med LOTR-tävlingen, och jag hoppas att mina och Annas framtida tävlingar inte går åt helvete lika mycket som de här... I vilket fall,  Anna (Reading This World) vann tävlingen med 4 poäng! :D Ja, ehm, du kan få en kram... :)

Tills vi hörs igen,

4 comments:

 1. Hahaha wooho ;P Nä, men jag har inte heller kommit så långt. har liksom läst 50 sidor in i Konungens återkomst, såatteh... ja haha. Men det var kul så länge det varade! Trots att det inte gick så bra mot slutet tycker jag att du och Anna har gjort ett grymt jobb med frågorna och scheman :) Jag satsar på att få boken utläst i sommar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack, och lycka till nu! Hoppas du läser ut den, det känns väldigt skönt när det väl är gjort, kan jag säga dig :D

   Delete
 2. HAHA älska Aragorn "GIF:en" XD Uggghhh har inte ens börjat med Konungens Återkomst. Jag ska ... snart. Men du och Anna har gjort ett jätte bra jobb!!! Jag tänkte typ att jag skulle svara på alla frågorna när jag läst ut båda böckerna, men sedan så gick det ju som det gick haha ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. MY FRIEND, YOU BOW TO NO ONE. Jag vet inte, jag tyckte den passade... xD Lycka till! Hoppas du orkar läsa ut den någon gång xD Tror vi borde ha kört en längre paus emellan trots allt, det blev nog lite mycket med båda böckerna under en period... Hehe^^

   Delete

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D