Saturday, March 2, 2013

Game of Thrones S03 [29 DAGAR!!!]

"Death is coming for everyone and everything. The darkness that will swallow the dawn."
DET, mina vänner, är en perfekt sammanfattning av hela jävla A Song of Ice and Fire... borde vara George R.R. Martins motto. MY FEELS.

Så, mina vänner, Game of Thrones säsong 3 kommer om trettio dagar, den 31 Mars. Jag skrev med trailern i ett inlägg häromdagen, men eftersom jag tittar på den med någon dags mellanrum ganska regelbundet nu och nästan börjar gråta... ja, den förtjänar sitt eget inlägg.* Och när jag säger att jag nästan börjar gråta så vill jag att ni tar allvarligt på det - jag gråter inte särskilt ofta över någon fandom. Jag gråter av sorgliga scener, händelser, sådant, jovisst, men jag är inte en av de som sitter och gråter över sin fandom. Jag är ingen riktigt fangirl, kanske vi ska säga. Men herregud, Game of Thrones... jag kan vara en fangirl där, det är helt okej.

Tredje säsongen kommer då att handla om halva A Storm of Swords, tredje boken i serien, och jag tror jag vet exakt vart den här säsongen kommer sluta och slita ut hjärtat på mig. Jag är extremt taggad inte bara för att det är Game of Thrones och Game of Thrones är AMAZING, utan även för att det här är min favoritbok i ASoIF. OBS! Detta är inte en serie som man riktigt kan hoppa in i bara sådär, så se alla säsongerna i rätt ordning! Det är ingen sitcom, du kommer inte förstå ett skit om du inte hänger med från början xD Men, ska vi titta på trailern?

*Till er som inte tycker om Game of Thrones... tough luck. Jag gör det!

HIGHLIGHTS
      
 
Source: armoryourself.tumblr.com

This. Is. Too. Much. Vi har Wildlings som klättrar över The Wall, vi har Jaime i fångenskap och Bran som drömmer. Vi har Ygritte, Joffrey, The Hound, ETT BRINNANDE SVÄRD, Daenerys och en armé. Jon Snow är med Mance Ryder, King of the Wildlings, och White Walkers. Jaime, Ser Jorah, Arya, Cersei, Sansa - JON OCH YGRITTE. Sedan har vi självklart Daenerys Targaryen... redo för krig... The Mother of Dragons.
ASGDFJKDJHSBUIAF!!!!! JON. YGRITTE. MAKING OUT. OH GOD. YES.
Fan, jag ser fram emot den scenen... Don't go there, perverts, men den scenen är så härlig och rolig i boken... åh, jag älskar Ygritte. Jon och Ygritte... det finns inga ord, de är perfekta!

"Show them how it feels to lose what they love."
CATELYN. 
Om ni har läst SoS och de följande böckerna redan, som jag... 
då borde ni förstå mina känslor. 

Så, det här är en rent av awesome trailer. Jag älskar replikerna, de underbara citaten som jag kan utantill, och musiken. Bones av MS MR är helt perfekt och scenerna är snyggt ihopklippta, vilket lämnar en riktigt spännande trailer för vad som komma skall. Åh, jag är så taggad.

CITAT
"It's been a long time... my old friend."

"Death is coming for everyone and everything. The darkness that will swallow the dawn."

"Show them how it feels to lose what they love."

"I'm going to light the biggest fire the north has ever seen!"

"Everyone is mine to torment."

"There is a beast in every man, and it stirs when you put a sword in his hand."

"The revenge you want... will be yours in time."

5 comments:

 1. AAAHHHH, DU FÅR MIG ATT BLI ÄNNU MER TAGGAD!!! Har snart läst klart del 1 av A Storm of Swords nu, så jag antar att jag snart läst klart det som kommer bli säsong 3! Scenerna med Jon och Ygritte var så bra, för Jon var så awkward först, haha XD Tack för detta jätte braiga inlägg!!!

  ReplyDelete
 2. Alltså dagar går så segt nu! VILL HA NU! SÅ FUCKING TAGGAD!

  ReplyDelete
 3. SV: Haha, men jodå, jag tycker du är ganska så känd hehe ;) Din blogg (som du lade ner) är en av de första jag började följa :)

  Alltså, det här med att du inte tycker att du skriver professionellt, det är typ det som jag tycker gör din blogg så intressant ^^ Du skriver på ett sånt lättsamt sätt och det känns roligare att läsa sånt än inlägg där allting är heeeelt proffesionellt skrivet, om du fattar... xD

  Tycker jag med! Jättehärligt att prata med alla i vårt bokbloggarcommunity här :D

  ReplyDelete

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D