Sunday, January 13, 2013

[LOTR] Tävlingsfrågor: Vecka 2

"Peregrin Took!" he said. "Come back!"
Ja, vecka två har flutit förbi i en väldans fart och jag har knappt hunnit läsa alla kapitel i tid. Istället har jag varit fullt upptagen med... ja, vad har jag gjort på min fritid? Tittat på serier och sovit. Jo, men det gick väl till sist? 

Jag hoppas att eran planering har varit lite mindre stressig och att ni hunnit med alla kapitlen den här veckan. Om ni inte har det så kommer frågorna ligga uppe och redo att besvaras fram tills tävlingens avgörande i slutet av februari/början av mars. Kom igen nu, peops, frågorna är inte så svåra! Förra veckans frågor var lite för lätta från min sida kände jag och därför vill jag försöka höja svårighetsgraden lite. Kanske var det en mjukstart?

TÄVLINGSFRÅGOR (vecka 2)
Fan vilken erotisk bild.... o___o
1. Vilka var Gandalfs villkor för Sarumans frihet?
2. När och var dog Kung Theodéns son, Theodréd?

BOKSTAVSLEDTRÅD
A lady fair and cold,
Left behind to rule,
Over a land of old.

The capital of the week,
Is in the name we seek.

Efter vecka 9 kommer ni förhoppningsvis ha 8 bokstäver som skall bilda ett ord. Bokstäverna kommer ej i ordning, så ni kommer få en bokstavssoppa och sedan försöka komma fram till vilket ord det är vi söker :) Klarar ni det så får ni extra 10 poäng i tävlingen.

Vecka 3: The Forbidden Pool (kap 6)

No comments:

Post a Comment

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D