Friday, December 14, 2012

Laddar upp för The Hobbit: An Unexpected Journey

Changed my name for you
And killed my cousin too
I've gone pale and hairless
For you, my Precious
Jag har hört på twitter, bland annat, att en del redan har sett The Hobbit, som faktiskt hade biopremiär redan den tolfte december, men jag har minsann inte sett den än. Jag förväntas se den i nästa vecka när jag och mamma går på bio, vilket jag ser fram emot riktigt mycket! Trailern är helt fantastisk, jag älskar boken och de tidigare Tolkien-filmatiseringarna har inte varit någon direkt besvikelse. Jag har hört att den ska vara otroligt bra, så det blir roligt :D

Men för oss som laddar upp inför filmen, samt ni som kanske har lite efterkänslor gällande filmen, här har vi en parodi som en kanal på YouTube, vilken jag följer, lade upp häromdagen - The Warp Zone. En del som följe Smosh verkar ha blivit tipsade genom dem, men om inte The Tale of the Dragonborn, Drinking Games for Gamers eller Born This Way (X-Men First Class) gjorde susen för att få folk att prenumerera, då borde verkligen den här göra det. Jag ger er... ONE RING.


Obs! Finns även på spotify! :D (search "The Warp Zone")

2 comments:

  1. Sv: Jag blev klar med voloym 2 alldeles nyligen faktiskt, har bara varit för lat för att ändra min curently-reading lista på Goodreads x)

    Jag tycker att de är bra, men har inte fastnat helt än. Gillar verkligen hela temat, men hänger inte alltid med i vad som händer. :)

    ReplyDelete

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D