Saturday, June 9, 2012

Join the Fellowship! [UTLOTTNING]

Emelie och Anna annonserar utlottning! :D
Okej, som ni kanske har hört så tänker jag och Anna läsa första boken i Lord of the Rings, och vi vill väldigt gärna att ni läsare ska vara med i det här projektet. Vi kommer sätta upp ett schema, diskutera vad vi har läst och bara ha allmänt roligt! :D Och just för att vi vill att ni ska vara med, ja vore det då inte lite roligt med en UTLOTTNING av första boken? :D 

Vi kommer lotta ut TVÅ kopior av första boken, en på engelska och en på svenska. Man får 1 lott var, på den bok man vill ha. Om man vill ha en engelsk kopia, då anmäler man sig här på drizzleandhurricanes, och om man vill vinna en svensk kopia då anmäler man sig hos Anna. (Eftersom vi ska läsa boken på dessa språk så verkade det logiskt^^)
REGLER
1. Du måste bo i Sverige, annars blir det så dyrt att skicka boken.
2. Lämna din mejl- eller bloggadress så att jag kan nå dig om du vinner.*
3. Du får endast anmäla dig på ett ställe. Antingen för att vinna den svenska boken eller den engelska. Du kan inte vara med i båda. 
4. Skriv någon intressant fakta som du tycker är antingen rolig eller som jag verkligen borde veta.

Jag kommer lotta ut en engelsk pocket av The Fellowship of the Ring från adlibris, och den kommer skickas direkt hem till vinnaren som annonseras när tävlingen är avslutad. Vilket, btw, är på SÖNDAG 17/6 vid midnatt. 


Om ni har några frågor eller funderingar, skriv en kommentar eller mejla :D

LYCKA TILL!
 (...may the odds be ever in your favour... fel bokserie xD)

*Om du inte vill ange e-mail i kommentarerna här så går det alldeles utmärkt att mejla din anmälan till mig på emelie.bookworm@hotmail.com :)

6 comments:

 1. Jag är med :D
  Mail: bokzoem@hotmail.com

  Haha, jag sökte på "intressant fakta" på google och ehm: Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. Interesting...

  ReplyDelete
  Replies
  1. AWESOME :D Haha, erkänn det är intressant xD

   Delete
 2. Jag ska ju inte vara med och läsa boken eftersom jag befinner mig i KIna, men ja, hoppas det är okej att jag är med i utlottningen ändå! ;)

  bokrygg[at]hotmail.se

  Rolig fakta som jag fick reda på av en redovisning en kompis gjorde i skolan:
  "Cola" (som i drycken) är det näst mest förstådda ordet i hela världen, efter "okay/okej/ok".

  ReplyDelete
 3. SV: Det blir faktiskt ingen frakt om man handlar över 25 euro (: Vilket jag oftast gör, haha.

  ReplyDelete
 4. Jag är gärna med!

  Email: lightish.red@hotmail.com

  En rolig grej som jag fick reda på av en vän häromdagen är att när Disney gjorde filmen Bambi så satte man upp ett litet zoo i studion så att animatörerna kunde studera djuren på nära håll!

  ReplyDelete
 5. Jag är med.
  Mail: christina.zhou.95@gmail.com

  "Ghoti" uttalas "fish" om man följer hur alla ljuden ska uttalas korrekt.

  ReplyDelete

Smyg in en liten kommentar om ni orkar, vill och kan! :D Jag försöker att alltid svara på kommentarer, men om ni har en fråga så mejla gärna! :D